ERZO DÉCOR

Dekorative træpaneler, vægpaneler og radiatorskjulere fra Erzo Décor
– et klassisk Skandinavisk design i en ny form, udført i den fineste detalje.

ERZO Décor tilbyder en innovativ og omfattende løsning inden for interiørindretning. Fuldstændigt færdigmalede dekorative træpaneler, der giver dig mulighed for at indrette dit hjem såvel som dit kontor med stil og personlighed.

VIRKSOMHED

Vi er en dansk-estisk virksomhed, der fremstiller universelle panel-løsninger i træ, som vægpaneler, radiatorskjulere og lysningspaneler i forskellig stil og størrelse. Derudover fremstiller vi færdigmalede trælister, -træplader og forsatsvinduer. Vi sælger træprodukter af høj kvalitet til både forhandlere og grossister samt entreprenører. Vi udbyder vores produkter overalt i Skandinavien. Vores vigtigste markeder er i Danmark, Estland, Norge, Sverige og Finland.

I er velkommen til at kontakte os for yderligere information.

 

VISION

Vores vision er at tilbyde jer, der værdsætter indretning med træ, spændende og universelle løsninger via vores produkter til indretning i hjemmet eller arbejdspladsen. Erzo Décor er hele tiden klar til nye udfordringer; vores ideer og visioner fødes hånd i hånd med nyt indretningsdesign, nye produkter og nye kunder.

Vi ønsker er at give vores bidrag til at give den traditionelle indretning med træ nyt liv ved at give den en ny form og at tilføje to så vigtige ting for os: universalitet og fleksibilitet.

Erzo Décor – Giv dit rum nyt liv…!