ERZO DÉCOR

Dekorative træpaneler, vægpaneler og radiatorskjulere fra Erzo Décor
– et klassisk Skandinavisk design i en ny form, udført i den fineste detalje.

ERZO Décor produktlinje af træpaneler er flexibel og universel. Dens unikke struktur giver uendelige indretningsmuligheder. De sammensætlige træpaneler kan tilskæres i henhold til påkrævede mål, tilsluttes og kombineres med hinanden efter rummets størrelse og særegenhed.

Design

Erzo Décors design, kollektioner og produkter er blevet skabt i Skandinavien, hvor man har arbejdet med træ gennem århundreder. Både engelsk elegance og det skandinaviske lys og klassiske streg er genkendelige i design af ERZO Décors produkter. Moderne design, som overrasker med sin enkelthed, universalitet og kontrasterende farver har fundet sin plads ved siden af klassisk stil.

 

Historie

Historien bag panelerne går tilbage til det 16. århundredes England. Oprindeligt var vægpaneler lavet i hånden af egetræ og brugt til at beskytte ydervægge mod kulde og fugt. Formålet med panelerne har ændret sig gennem århundrederne. I dag er vægpanelerne lavet af en række træprodukter, og de finder udbredt anvendelse ved rumindretning.

Når du søger efter sigende eksempler på den mest ægte indretning, vil vores rejse blandt andet tage os til de skandinaviske lande de steder, hvor det har sin egen historie, traditioner og det mest originale design. At beskrive det hele i tre ord kan gøres med ordene: elegance, raffinement og storhed – alt dette er afspejlet i samtlige af Erzo Décors kollektioner, produkter og detaljer.